esmaspäev, 26. september 2011

Peedipätsikesed

Jätkan kohe eelmise nädala lahedate toitudega. Mul oli üks selline keskmiselt pirakas peet, üks muna ja veel nipet-näpet. Olin suvel restoranis Aed söönud maitsvaid peedikotlette, nii et see positiivne mälestus sundiski mind siis peeti riivima ja nii edasi. Kõik läks kuidagi iseenesest nii, et lõpuks katsetasin nelja maitsega peedipätsikesi. Sest ühest peedist saab väga palju riivitud peeti. Niisiis peedipätsikesed koosnesid riivitud peedist ja ühest munast, natuke panin ka riivsaia, aga ma ei tea, see vist ei andnud küll midagi juurde. Ja neli varianti olid:
1: purustatud kikerherneste ja tsipakese koriandriga - toredad, ainult et soola ja koriandrit oleks võinud rohkem panna.
2: täitsa niisama - maitsesid ka väga hästi kusjuures :)
3: mädarõikaga - kah okei, mul on üks pastakaste, kus on koos mädarõigas ja peet ja hapukoor, see on ikka väga hea kaste, see siis ajendaski proovima.
4: pestoga - no need olid ilmselt kõige paremad, pesto andis piisavalt maitset, aga peeti päris ära ka ei tapnud. Lõunasöögi juurde käis veel paneeritud kabatšokid ja peedipätsikeste juurde sobis imehästi must leib.

Kommentaare ei ole: