esmaspäev, 15. juuni 2009

Kikerherne-tuunikalatäidis tortilla jaoks

Kikerhernestest, hapukoorest, tuunikalast ja karripulbrist valmistatud tortillatäidis oli väga hea! Leidsin mõni aeg tagasi Pille blogist, riputasin endale siia meeles hoidmiseks üles ja kui külas olid kolm teismelist plikat ja selleks puhuks isetäidetavaid täidistega tortillasid otsustasin teha, siis kuluski marjaks ära. Seda konkreetset kikerherne-tuunikala täidist sõin vist küll põhiliselt mina :) Aga maitses tõepoolest suurepäraselt! Kõige paremini läks peale kanafilee ja suupisteks tehtud tomati-mozzarella-basiiliku ampsud paistsid ka meeldivat.

Sisse lähebki, nagu ütlesin
1 purk kikerherneid
u 150 gr hapukoort (mul oli see Ekstra hapukoor, mis oli ikka väga paks)
1 tops tuunikala
2 spl karripulbrit
maitse järgi soola

Pigista kikerherned kahvliga katki, lisa muud asja ja sega segamini. Proovisin ja saiale ja leivale määrida, aga tortilla sisse passis kõige paremini.

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Hea, et Sulle maitses. Ja teismeliste maitse-eelistuste aimamine on vist niikuinii kõrgem pilotaaž :)

ütles ...

Jah, toredad noored oli tegelikult(õnneks mitte veel paduteismelised :) aga süüa teha on sellistele ikka väga keeruline. Tortillad oli tegelikult hea valik ja see kikerherne-tuunikalaasi oligi rohkem mulle endale :)