Panin supi sisse selliseid asju:
5 tomatit (või äkki oli 6? no olulist vahet vist pole)
1 punane paprika
1 sibul
1 küüslauguküüs1 suur värske kurk või u 3 väikest
(mina lisasin ka purgitäie konservtomateid, need võtsid kohe värskust vähemaks, nii et nende asemel võiks lisada veel umbes 5 tomatit :)
Kuna mul on peenral mõned maitsetaimed, mis kogu aeg kasutust ei leia, kasutasin võimalust ja panin supi sisse neist vist kõiki, niisiis:
tilli
tüümiani
basiilikut
peterselli
lõpuks veel ka oliiviõli ja palsamiäädikat või punase veini äädikat
ja soola-pipart ka

Hakitavad asjad hakkisin võrdlemisi peeneks ja püreestasin saumikseriga, lisasin hakitud maitsetaimed ja õli ja äädika ja panin supikausile kaane peale ja külmkappi. Usun, et vähemalt 5-6 tundi võiks küll lasta seista seal, kuigi targemad on öelnud, et üleöö on eriti hea.
Kaunistasin basiilikulehega ja juurde tegin lihtsalt sooje juustusaiu.
Jätkus umbes 4-5le inimesele
2 kommentaari:
"Muidugi ainult seepärast, et nami-namis oli käsk kätte antud, et olgu olla."
Ehee :D :D :D
:) eee... vist oli nii ju? ;)
Postita kommentaar