teisipäev, 24. aprill 2012

Õuna-kurgi-idusalat

Mõnikord tundub, et olen lohakaks läinud ja halvasti söönud ja muidu ka tervisevaenulik olnud. Sellisteks puhkudeks on mul riiuli Aive Luigela Tervise kokaraamat.
Seekord tegin sealt ühte maitsvat salatit ja kirsivormi (lihtne crumble tegelikult). Mõlemad olid lihtsad ja nagu ütlesin, tõepoolest väga maitsvad.

Salat

1 õun
jupp kurki
kodujuustu - mul oli u 150 g
lisasin omal algatusel ka pisut maitsestamata jogurtit
soola, pipart
mungoaidusid

Lõika õun ja kurk tükkideks (kuubikuteks, kui meeldib), sega juurde kodujuust (jogurt). Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimiseks tõsta salatile korralik ports idandeid.

Kommentaare ei ole: