reede, 7. juuni 2019

Banaanimuffinite variatsioonid 2

See parimate banaanimuffinite retsept on täiesti geniaalne. Olen sinna lisanud näiteks riivitud porgandit, ricottat.. täna tegin täiesti teistmoodi ning sain gluteenivabad vegan muffinid. Väga maitsvad sealjuures! Aga kõike seda tegin muidugi seetõttu, et jälle oli miski kodus otsa saanud, seekord kõik nisujahud. Nii et kasutasin lihtsalt seda, mida kodust leidsin, kuna banaan, suhkur ja õli oli juba segatud...

3 banaani
1 pirn
140 ml õli
140 ml suhkrut
160 g riisijahu
160 g maisitangu (ilmselt jääb maisimannaga sama hea, kui mitte paremgi. vähem teraline)
4 sl kiirkaerahelbeid
1 tl vanillisuhkrut
1 tl soodat
1 tlk küpsetuspulbrit

Suru banaan suures kausis plödiks, lisa õli ja suhkur ning sega hoolega täiesti ühtlaseks. Riivi juurde pirn. Lisa vanillisuhkur. Vala kaussi jahud ja kaeraelbed, sooda ja küpsetuspulber. Sega kõik hoolega läbi, nii et ei jääks kuhugi sooda- või küpsetuspulbri tükke.
Vala muffinivormidesse ja küpseta 190 kraadi juures umbes pool tundi.






Kommentaare ei ole: