esmaspäev, 8. detsember 2008


Nädalavahetusel tegin pidustusteks muu hulgas ka selliseid täidetud kurke. Pildil on nad küll täitmata, aga täidetuna enam pilti ei jõudnud teha. Kurgid võiksid olla peenemad või kooritud. Osad küll lõpuks kooreriiviga koorisin, jäid sellised ilusad triibulised ja vähemalt osaliselt ilma kooreta. Täidisesse läks makrat, majoneesi, wasabit ja laimimahla. Täitsa mõnusad, aga järgmine kord proovin paremini. Retsept on siin.
Lugesin äsja kokaraamatu tõlkimise tõttu Liharaamatut, sest lihast ma ju muhvigi ei tea. Ja Liharaamatus oli oli muu rasvaselt trükitud ja hüüumärgiga selline lause: Sealiha oli, on ja jääb eesti köögi alustalaks! :)) On see tõesti nii? Kui ise peaksin välja pakkuma Eesti köögi alustala, siis ütleksin kartul (üldse mitte seepärast, et ma liha eriti ei söö, mulle tõepoolest tundub, et sealiha pole eriline alustala).

Kommentaare ei ole: